Farfalle cu sos arrabiata

de Rahela Velicu in Farfalle, 24 Iul 2017 | 4477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • farfale sau orice tip de paste
  • 500 g rosii
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos arrabiata:

Mai intai, punem pastele la fiert cu un praf de sare. Rosiile le dam pe razatoare. Punem uleiul la incins intr-o tigaie. Adaugam ceapa si o calim. Adaugam si rosiile si lasam pe foc aprox. 15 minute, pana cand scade si se ingroasa suficient sosul. Adaugam sare si piper dupa gust. Eu am adaugat si bucuioc pentru ca ii da o aroma minunata sosului de rosii.

Adaugam pastele fierte si amestecam bine, mai lasam pe foc inca 2-3 minute.

TIPS-URI

1

Puteti folosi busuioc verde daca aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos arrabiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu " petale" de salam picant