Estonian kringel

de diaconta in Dulciuri, 18 Dec 2011 | 6266 vizualizari

COMENTARII (72)

Cris2711 1

18.12.2011, 20:39

tot mai mult imi place ideea de a proba si eu aceasta reteta harnicuta

Lau 1

18.12.2011, 20:47

superb arata

diaconta 1

18.12.2011, 20:48

Cris atatea tentatii pe-aici chin mare pe noi,iti dai seama ce lista de asteptare am si eu

danakarin 1

18.12.2011, 20:48

Ai dreptate....se propaga...cred ca o sa parcurga si cei 1000 de km pana la mine in curand !

diaconta 1

18.12.2011, 20:49

Lau mersi

diaconta 1

18.12.2011, 20:49

Dana n-a ajuns inca? ma mir
in orice caz .nu mai are mult

mihaelar63 1

18.12.2011, 20:52

inca aici nu ninge dar o bucatica as servi si eu

gaby_duceag 1

18.12.2011, 20:52

E o reteta "stafeta".Dupa sarbatori ajunge si la mine.sau..inainte..hm? .Ti-a iesit tare fain .

Cris2711 1

18.12.2011, 20:53

Dia asa este ,dorinte dulci si calde cu galeata dar timpul bata-l nevoia se pare ca am tot mereu alte prioritati cunoscute si necunoscute

Dya Daniela Andrei 1

18.12.2011, 20:56

Atat de delicios! Scumpo ma invit la tine nu doar pentru ca poftesc la bun, ci si penrtu fulgii de zapada! La mine astazi a fost o adevarata zi de primavara, un picut rece dar ,,, superb,,, si totusi vreau la tine!

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 20:57

nu stiu cu ce se mananca estonian kringel-ul asta dar vreau si eu ca arata tentant de bine.

diaconta 1

18.12.2011, 21:00

Dya cu mare drag te primesc.In oras s-a cam dus zapada,dar am fost dupa apa la izvor,la 10 km de Baia Mare,era foarte multa zapada,atat de frumos.
Deci te-astept Dya ma duc sa mai fac un colacel

diaconta 1

18.12.2011, 21:01

Medi tu nu mi-ai dat pulpa,dar fie
se mananca cu ce vrei tu eu l-am mancat cu ...mana si cu iaurt

diaconta 1

18.12.2011, 21:03

Gaby o programam sa ajunga mai repede de vrei
tot imi pare rau ca nu i-am facut glazura de crema de branza cu lamaie dar s-a mancat prea repede,cine sa stea dupa glazura

diaconta 1

18.12.2011, 21:03

Cris,la mine chiar de nu-i vorba de timp,nu am pentru cine sa fac mai des

diaconta 1

18.12.2011, 21:04

Mihaela hai sa servesti ca apoi vine ea si ninsoarea
vorbesc eu cu Mosul,ca's prietena cu el

Cris2711 1

18.12.2011, 21:04

Dia io da dar nu am timp,te iau la mine

Ina 1

18.12.2011, 21:05

Cat e de frumos ce-ai facut tu aici!

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 21:08

dar oare ce a facut Ina

diaconta 1

18.12.2011, 21:08

Cris,sa stii ca nu-i o idee rea doar sa-i placa si lui Klaus ce fac eu

diaconta 1

18.12.2011, 21:09

Ina,frumos ca frumos,dar cat de buuuun

diaconta 1

18.12.2011, 21:10

Medi,m-am intalnit cu Mosul si m-a invatat cum sa fac

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 21:12

frumos ai mai facut....imi plac tare mult.

Mitinita 1

18.12.2011, 21:16

pune-l pe mos pe sanie si trimite-l la mine sa ma invete

diaconta 1

18.12.2011, 21:17

Miti,pe tine nu prea are ce sa te invete,ca esti meseriasa rau eventual sa-l trimit sa-ti fure ceva secrete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Estonian Kringel