Escalop a la Zingara

de mihaelar63 in Vita, 16 Apr 2010 | 11066 vizualizari

COMENTARII (11)

marcela1979 1

16.04.2010, 01:48

ela 1

16.04.2010, 01:48

tu vrei sa mor aici de pofte?mai ai ceva delicatese de postat?

Sylvia 1

16.04.2010, 09:50

Vai ce bine arata , cu pulpa de vitel salvez reteta la favorite sa o testez ca eu am facut doar de porc si o reteta mai simpla , felicitari

madi_marin 1

16.04.2010, 09:52

delicios.....

nadina73 1

16.04.2010, 10:00

5 furuclite mihaela ,super dar vitel de unde aici

Miha 1

16.04.2010, 10:11

Ai "improvizat" excelent!

Rocsi 1

16.04.2010, 11:12

foarte frumos arata ce ai acolo in farfurie

dicarmencitta1957 1

16.04.2010, 11:12

Superba prezentarea,ai 5 furculisioane de la mine.Mancarea ta imi aduce aminte de ''''Marul de aur''''' unde mergeam cand eram tanara cu fratele meu si cu gasca si eu mancam escalop,toata lumea era cu friptura eu vroiam escalop.Eheee ce vremuri,mi-ai adus aminte de tinerete.Felicitari.

silvi0ara 1

16.04.2010, 11:27

Minunat arata.

mihaelar63 1

16.04.2010, 13:11

va multumesc

Bunica 1

24.04.2010, 21:51

Prezentarea e frumoasa, dar preparatul e super bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tuslama