Empanadas cu pui si spanac

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 8122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj frantuzesc
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 ou
  • 300 gr spanac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu pui si spanac:

Pregatirea umpluturii : Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si piper. Ceapa se da prin blender impreuna cu usturoiul si spanacul.Cand pieptul de pui a fiert se da si el prin blender.Se pune intr-o tigaie uleiul si toate ingredientele.Se asezoneaza,se pun condimentele si se lasa la foc mic pentru 4-5 min. 

Aluatul de foietaj se intinde si se taie in patrate egale. Oul se bate intr-un castron.In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingura din compozitia formata.Pe margine se da cu ou si se unesc capetele . Se apasa cu o furculita pentru decor si pentru a lipi cele 2 parti de aluat.Cu cutitul se cresteaza deasupra. Se pun intr-o tava pe hartie de copt, se ung deasupra cu ou si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 15-20 de min. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]