Dulceata din flori de salcam

de Julie in Dulceata / Gem, 27 Mai 2011 | 5791 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

27.05.2011, 13:27

Lau 1

27.05.2011, 13:32

ionela2682 1

27.05.2011, 13:36

eu nu stiam ca se poate intrebuinta in atatea feluri florile de salcam!
super ideea!

deyutzky 1

27.05.2011, 13:39

mihaelaM 1

27.05.2011, 13:48

e buna rau ,am facut si eu

divainbucatarie 1

27.05.2011, 14:13

La Ancuta 1

27.05.2011, 15:03

mi-a placut mult de cand am vazut-o la Lia. Cred ca o voi face si eu

adry88 1

27.05.2011, 17:02

nu am incerkt niciodata cred k trebuie sa fie buna de tot

Ina 1

27.05.2011, 21:58

si tu si Lia.... trebuie s-o incerc si eu , ca-mi faceti pofta

LUK 1

27.05.2011, 22:49

Corinuta 1

28.05.2011, 17:19

confirm ca e aromata-parfumata! am facut si eu!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta