Dulceata de trandafiri

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 28 Mai 2011 | 6606 vizualizari

COMENTARII (48)

Rocsi 1

28.05.2011, 20:23

am mancat si eu o data la cineva..e foarte parfumata

deyutzky 1

28.05.2011, 20:28

La Ancuta 1

28.05.2011, 20:41

foarte buna si parfumata

Mitinita 1

28.05.2011, 20:58

bunicul imi aducea mereu cand venea in vizita cati trandafiri intra intr-un kg

gaby_duceag 1

28.05.2011, 21:02

miti.
eu masor altfel, dar daca scriu, iar declansez polemici))
ma risc, totusi))
la o portie, (sirop dintr-un kg de zahar ) pun trandafir...cat un ou
)))
suna aiurea ,nu?))))
petalele le frec cu sare de lamaie si le strang bine bine in mana , dandu-i forma si marimea unui ou.
Atata pun per portie.
Daca nu-l fac pe loc il pun intr-un borcan cu capac, la frigider; tine mult

Ina 1

28.05.2011, 21:04

ne-ai lamurit

Ina 1

28.05.2011, 21:05

oul e de gaina, sau de strut?

Mitinita 1

28.05.2011, 21:12

deci nici n-o sa simta aia de la primarie lipsa trandafirilor,daca-i numai cat un ou ca numai la ei in fata sunt din aia frumosi am inteles ca se poate face si din flori de maces

gaby_duceag 1

28.05.2011, 21:14

miti, ba, cand ii freci cu sare de lamaie,stii ce putini se fac?@))

Ina 1

28.05.2011, 21:17

eu am trandafiri din aia rosu inchis- grena. Din aia fac, miros demential

Mitinita 1

28.05.2011, 21:17

deci sigur nu -s de strut ina

Dya Daniela Andrei 1

28.05.2011, 21:35

nu am mancat niciodata

Ina 1

28.05.2011, 21:49

Dya, NU???????

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

da Rocsi e foarte parfumata si inchipuie-ti cum mirosea la mine in buc azi

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

Deyut

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

multumesc Anca

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:59

Adina nu stiu cati trandafiri ca nu i-am innumarat dar intra foarte multi,acum mai depinde si de cat de mari sunt

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:01

Gaby am auzit si eu ca se freaca cu sare de lamaie,dar nu stiu eu am facut cum am scris si mi-a iesit foarte buna si foarte dulce
Eu de aseara si pana astazi i-am tinut la frigider in punga si sau pastrat ca si cum abia i-am rupt,nu stiu daca tineau mai mult

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:02

Ina

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:03

Dya sunt un deliciu,foarte parfumati,eu nu am facut pana acum dar am papat la bunica mea

Corinuta 1

28.05.2011, 23:45

ce frumos!

mirela0911 1

29.05.2011, 00:02

Ce dulceturi parfumate faci, ia trimite-mi si mie

mihaelaM 1

29.05.2011, 00:07

Multumesc Corina

mihaelaM 1

29.05.2011, 00:07

Mirela cu avionul sau cu autocaru?

RuxyRux 1

29.05.2011, 00:13

Eeiiiiiiiii pe dulcetzica asta o iubesc, rabdarica am...imi lipsesc trandafirasii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de trandafiri