Dulceata de gutui

de RODIMUR in Dulceata / Gem, 17 Oct 2017 | 8976 vizualizari

COMENTARII (35)

vasimur 1

17.10.2017, 17:57

Rahela Velicu 1

17.10.2017, 17:57

mirela0911 1

17.10.2017, 18:01

Cam mult de lucru, dar rezultatul e delicios!

RODIMUR 1

17.10.2017, 18:01

Mulțumesc, Mimi!

Merisor 1

17.10.2017, 18:07

O ador, Rodica! Abia aștept s-o fac și eu.

RODIMUR 1

17.10.2017, 18:07

Așa e, Mirela, e foarte bună și parfumată. La dulceața asta nu e prea mult de lucru, dar trebuie să ne mișcăm repede, ca să nu se înnegrească gutuile și să păstreze o culoare frumoasă. Și fierbe foarte repede...

oanapl 1

17.10.2017, 18:09

Ce buna si aromata este!

reisnaor_2006 1

17.10.2017, 18:17

o adoooooooor

MotanLaOale 1

17.10.2017, 18:27

Constelatialeu 1

17.10.2017, 18:28

Dupa zmeura si cirese amare e in top dulceata de gutui.....

Constelatialeu 1

17.10.2017, 18:33

Si eu ca sa-mi complic existenta tai felii gutuile si apoi julien....ca altfel imi raman in gat date pe razatoare....)

RODIMUR 1

17.10.2017, 18:43

Mulțumesc frumos, Oana!

RODIMUR 1

17.10.2017, 18:43

Îmi pare bine, Roxana... Merci!

RODIMUR 1

17.10.2017, 18:43

Mulțumesc, Motănel!

RODIMUR 1

17.10.2017, 18:46

Clementina, îmi place faptul că dulceața de gutui e printre preferințele tale. Eu nu le tai niciodată, pentru că feliate, gutuile sunt mai tari. Date prin răzătoare sunt mai moi. De altfel, așa este rețeta mea de la sursă, cu gutui răzuite. Așa le-am preparat dintotdeauna...

Bunica 1

17.10.2017, 19:39

Tare buna!

Constelatialeu 1

17.10.2017, 19:42

Rodica mie imi plac tari......

Merisor 1

17.10.2017, 19:43

E așa de bună și-n prăjituri o folosesc.

RODIMUR 1

17.10.2017, 19:43

Mulțumesc frumos, Buni!

cristinutanicolita 1

17.10.2017, 21:17

Foarte buna!

Rocsi 1

17.10.2017, 22:14

Dulceata de gutui este o incantare, o delicatese! Bravo Rodica!

Ancutsa 1

17.10.2017, 22:49

Mi-a placut mult dulceata ta!

RODIMUR 1

18.10.2017, 07:02

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

RODIMUR 1

18.10.2017, 07:03

Mulțumesc frumos, Buni!

RODIMUR 1

18.10.2017, 07:05

Merișor, mulțumesc frumos pentru apreciere! Și eu folosesc dulcețurile la prăjituri...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert dulceata de fructe de padure