Dulceata de dovleac

de Panacris in Dulceata / Gem, 10 Noi 2012 | 23411 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

10.11.2012, 17:31

MotanLaOale 1

10.11.2012, 17:32

RoXx 1

10.11.2012, 17:34

super

Zamfira 1

10.11.2012, 17:34

Panacris 1

10.11.2012, 17:35

Sunteti pe faza!

Zamfira 1

10.11.2012, 17:39

eu, da

alldaycooking 1

10.11.2012, 18:01

sunt tare curioasa ce gust are!

Bucataras 1

10.11.2012, 18:12

n-am mancat niciodata. ce gust are? isi pastreaza parfumul?

Merisor 1

10.11.2012, 18:17

Nici eu n-am mancat, dar cred ca-i tare buna

gaby_duceag 1

10.11.2012, 18:38

gusti, are gust de dovleac

Panacris 1

10.11.2012, 18:39

Bucataras, isi pastreaza parfumul, dar ca sa fie acceptat de zmeii mei, am folosit adaos de scortisoara si lamaie

Panacris 1

10.11.2012, 18:40

Meri, o sa fie excelenta la iarna,cand voi prepara un strudel

Panacris 1

10.11.2012, 18:41

Gabi chiar asa este

Ubulika 1

10.11.2012, 19:17

Rocsi 1

10.11.2012, 20:08

Bravo harnicuta fata

RuxyRux 1

10.11.2012, 20:18

Cat de mult imi place! Nu cred ca am gustat vreodata dar sunt sigura ca e o mare delicatesa! -

Mutulica 1

10.11.2012, 21:05

nici n-am stiut

Panacris 1

10.11.2012, 22:35

Ruxy,simplu si gustos! La iarna numai bun ptr strudel

diaconta 1

10.11.2012, 22:41

uite frumusica

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:15

ma bucur ca esti inventiva,nu am mancat niciodata dulceata din asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de dovleac