Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 4319 vizualizari
MotanLaOale 1
andreea_angelo 1
MS
Bucataras 1
cum se face sterilizarea?
Alinutza80 1
Bya Ralu 1
Geanina87 1
diaconta 1
foarte buna
am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.
Rocsi 1
Foarte buna!
mamaieelena 1
bun,bun
Lau 1
multumesc fetelor!!!
gbrlcostache 1
si dulceata de visine , tot asa se face?
Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar
si eu vreau un borcan
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:48
la 07:15
ieri la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!