Dulceata de catina

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 5 Sep 2017 | 9071 vizualizari

COMENTARII (16)

Panacris 1

05.09.2017, 18:11

Ina 1

05.09.2017, 18:17

super buna!

cristinutanicolita 1

05.09.2017, 18:30

Buna!

- Andreea - 1

05.09.2017, 18:43

MotanLaOale 1

05.09.2017, 18:53

Merisor 1

05.09.2017, 19:19

N-am făcut, n-am păpat, pap de la tine cu prima ocazie

Cofetarul Vesel 1

05.09.2017, 19:56

katty 1

05.09.2017, 20:22

Rahela Velicu 1

05.09.2017, 21:17

Rocsi 1

05.09.2017, 21:37

Am facut si eu catina cu miere, dar nu am putut sa o consum, mi se facea rau de la ea
Ai muncit ceva la dulceata asta, ca este tare migaloasa treaba cu bobitele de catina!

anca_rm 1

06.09.2017, 08:44

nu am mancat dulceata de catina , as gusta putin din ea .

dantes 1

06.09.2017, 13:29

Buna si sanatoasa!

mihaelar63 1

07.09.2017, 00:24

Buuna !!!

kytz 1

08.09.2017, 10:24

Bună de avut în trusa de ”medicamente” !

elucubratiiculinare 1

12.09.2017, 08:12

interesant, nu am papat niciodata

laura_n 1

13.09.2017, 17:56

Catina are un gust aparte, nu cred sa iasa rea. Eu o pastrez cu miere, dar la dulceata nu m-am gandit pana acum.
sa ne dai si noua sa gustam )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din catina Panacris