Dulceata de caise

de lilik in Dulceata / Gem, 8 Iul 2011 | 5033 vizualizari

COMENTARII (28)

monike 1

08.07.2011, 14:09

Imi place ,Imi place ..place ,place, placee

LicutaMarin 1

08.07.2011, 14:10

Arata foarte bine!!!

Lau 1

08.07.2011, 14:27

arata bine

Bunica 1

08.07.2011, 14:29

E foarte buna si aromata! Nu te supara pe mine, dar ai facut gem de caise, nu dulceata.

divainbucatarie 1

08.07.2011, 14:58

place....

adry88 1

08.07.2011, 15:02

foarte buna

mihaelaM 1

08.07.2011, 15:07

inca nui am facut,dar cred ca mai am un borcanel de anul trecut asa ca o sa-mi fac pofta pana fac
tare bine arata

kamy 1

08.07.2011, 15:11

tare mult imi place si mie eu bag si putin rom sau esenta

Ina 1

08.07.2011, 16:15

delicioasaaaaaa

Anamaria7 1

08.07.2011, 16:45

si preferata meaa!

bucatarimcudiana 1

08.07.2011, 17:06

cu paine si cu unt................

La Ancuta 1

08.07.2011, 17:32

tare buna

lilik 1

08.07.2011, 17:35

Bunica nu ma supar chiar imi face placere cand cineva imi atrage putin atentia in orice fel eu stiam ca dulceata este aceea unde raman bucati de fruct intregi si gemul in schimb este ca o pasta....imi puteti explica si mie diferenta???

lilik 1

08.07.2011, 17:37

Kamy buna idee mi-ai dat

lilik 1

08.07.2011, 17:38

va multumesc frumos tuturor

aziz 1

08.07.2011, 20:20

bun ,bun, bun, bun am facut si eu

diaconta 1

08.07.2011, 21:00

Ahhhhh ce-mi place,atat de finuta

MotanLaOale 1

08.07.2011, 21:05

buna buna

Rocsi 1

08.07.2011, 21:57

este intr-adevar o dulceata foarte buna,dar eu nu am facut niciodata ,am mancat la altii

Bunica 1

08.07.2011, 23:17

lilik, la dulceata, caisele se curata de coaja se pun in zeama de var( ca sa se intareasca, circa 2 ore) si raman intregi.Apoi le scoti, le speli si le scoti samburii. Samburii se sparg si miezul se intoduce in caisa inainte de a se pune in sirop. Incearca asa si nu vei regreta!

mirela0911 1

08.07.2011, 23:18

ce culoare frumoasa, ce buna e

gaby_duceag 1

09.07.2011, 07:44

Lilikule, tu ce mai faci?

Sidy 1

09.07.2011, 08:31

Are o culoare superba !
Si eu le cojesc inainte....sunt mai fine asa

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:40

Foarte mult imi place

horia 1

13.07.2011, 00:00

ce bine arata!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine