Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Oana in Dulceata / Gem, 12 Aug 2015 | 11324 vizualizari
Merisor 1
Vreau si eu afineeee!
deyutzky 1
ce-mi place iar prezentarea e minunata!
Oana 1
Nu am mai folosit pana acum la dulceturi zahar gelifiant, si-am zis sa incerc. A iesit tare buna si mai ales s-a facut foarte repede
Bya Ralu 1
yummy
Bunica 1
Hărnicuță ai fost!
- Andreea - 1
diaconta 1
Supe r
Si mie imi place cu zahar gelifiant,chiar daca multi sunt impotriva(nici n-am inteles de ce). Eu folosesc zahar gelifiant de multe ori si la jeleurile pentru desert
mirela0911 1
Ce buna e!
Gicuta 1
O bunatate!
Andra_Constantinescu 1
Gherca Daniela 1
ce buna este!
-Licurici- 1
buna, buna
Ina 1
preferata
MotanLaOale 1
buna buna
Valclaudia 1
grozava
Rocsi 1
Mmmm...
Micutza Luana 1
o daaaaaaaaaa :
miki_a 1
MOKUSKA 1
Criss 1
O bunatate.
Ksenya 1
dulceata ta asteapta papanasii,super prezentarea!
mihaelar63 1
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
pe 27.06 la 17:54
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Ramonaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgianab17 1
erikka1 1
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!