Drob vegetarian cu sparanghel

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 2274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana linte rosie
  • 1 cana legume tocate amestecate (eu am folosit 5 tulpini sparanghel, 1/5 vanata, 1/5 dovlecel)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 1/2 legatura marar tocat
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
  • 1/2 legatura ceapa verde tocata
  • 5 crengute cimbru
  • 3 oua fierte tari (optional)
  • sare/piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob vegetarian cu sparanghel:

Se fierbe lintea in multa apa, 15 minute, la foc mediu. Se scurge si se lasa la racit. 

Intre timp, se toaca ceapa si morcovul marunt si se calesc in putin ulei de cocos, pana se inmoaie putin, 6 minute. Se adauga restul legumelor si se soteaza inca 3 minute. 

Se adauga peste linte impreuna cu sare, piper, frunzele de cimbru, mararul, patrunjelul, ceapa verde si 2 oua. 

Se unge o tava mica pentru cozonac cu ulei de cocos. Se toarna 1/2 din compozitie si se intinde cu o spatula pe toata baza. Se adauga ouale fierte si curatate de coaja, in sir, apoi se toarna restul de compozite deasupra. Se intinde cu o spatula, astfel incat ouale sa fie complet acoperite de compozitie. 

Se gateste la 180 de grade, 40 de minute. Se lasa la racit, se scoate din tava si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetarian cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

02.05.2016, 18:27

- Andreea - 1

02.05.2016, 18:44

Ador sparanghelul ... super reteta

Valclaudia 1

02.05.2016, 19:09

wow!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia copti umpluti cu branza