Drob lipicios

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2018 | 4877 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"......ador Sarbatorile Pascale ca asa mai am si eu noroc sa mananc miel:))) Nu sunt profesor in bucatarie, dar imi place ce iasa din mainile mele.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de porc
  • 200 gr carne de miel
  • 4 oua fierte
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi
  • 100 gr de unsoare de porc
  • 2 oua mari crude
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob lipicios:

       Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt. Intr-un castron am pus carnea tocata impreuna cu mirodenile si unsoarea si am omogenizat bine compozitia. Am adaugat ouale crude si verdeata.

       Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt, am asezat 1/2 din carnea tocata si am pus ouale fierte, peste am pus si restul de carne. Am uns drobul cu ou si am ras putin cascaval.

Am dat tava la cuptor la 170 de grade C, pana s-a rumenit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Drobul se lasa la foc mic ca sa se rumeneasca usor si sa nu se arda.

2

La drob puteti adauga smantana daca folositi organe de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob lipicios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel facut de bunicute