Drob din maruntaie de pui

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 11242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1/2 kg pipote si inimi de pui
  • 1 legatura ceapa verde (5-6 fire)
  • 3 catei de usturoi (eu am pus dupa gustul meu)
  • frunze de patrunjel ( 5-6 fire)
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 4-5 oua fierte
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din maruntaie de pui:

Maruntaiele se curata si se spala, pipotele si inima de pui se pun la fiert in apa  ( eu nu am pus sare) si se lasa pana ce aproape au fiert, apoi adaugam ficatei si mai lasam la fiert cca 20 min.  ( ficatei nu necesita foarte  multa fierbere). Se strecoara  si pastram cca 50-100 ml din apa care a fiert si lasam sa se raceasca.  Apoi se dau prin masina de tocat se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei, adaugam ceapa  verde taiata marunt, patrunjelul tocat si usturoiul pisat si amestecam.  Spre final adaugam din apa care a fiert si ouale batute, se amesteca.

Intr-o tava de chec, nu foarte mare, tapetata cu hartie de copt si uns cu ulei asezam 1/3 din carne, asezam ouale fierte si restul de compozitie. Introducem in cuptorul incins 30-40 min, dupa acea scoatem, racim si servim cu mare pofta!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de Paste