Drob de pui

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 15743 vizualizari

 

Anul acesta, pentru paste, am facut drobul dupa reteta Oanei. Apreciat de toata lumea, il dedic cu mare ,mare, mare drag lui Medi. Nu ca n-as fi putut sa-i dedic ceva dulce ci pentru ca ea vrea MANCARE!!! :))))),Ea nu se joaca cu dulciuri:))). Medi...Medi..nu am bai cuvinte azi...Nu am cuvinte sa descriu respectul, afectiunea, dragul, simpatia pe care le nutresc (suna cumva a declaratie de dragoste?:D:)))) ).La multi ani, Medi!!!! Sa ai parte de sanatate multa, bucurii, dragostea lui George si a celor dragi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 1 kg inimi si pipote
  • un piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 10 oua
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.

Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.

Le lasam sa fiarba apoi le dam  pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)

Verdeata o spalam bine.

Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.

Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.

In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.

Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

gaby_duceag 1

27.04.2011, 13:59


lavinia_dumitru 1

23.05.2011, 17:06

Anul acesta de Sfintele Sarbatori de Pasti am facut drob dupa reteta asta.A iesit senzational.Multumesc!

adry88 1

03.06.2011, 15:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI