Drob de post

de mimmi in Mancaruri de post, 26 Noi 2011 | 14436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare fiert
  • 3-4 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 3 cartofi fierti
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de gulas
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g soia granule fiarta in apa cu vegeta si strecurata
  • vegeta
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de post:

Tocam ceapa si usturoiul si le calimintr-o lingura de ulei. Adaugam peste ceapa, cartofii pasati,soia,pesmetul,pasta de gulas,frunze de patrunjel tocate marunt si vegeta dupa gust si le framantam bine impreuna. Intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina,punem 1/2 din compozitia de mai sus. In mijloc pe lungime asezam morcovul si il acoperiam cu restul compozitiei. Dam tava la cuptor cca 50 minute,pana se delzipeste de pe margini. Il lasam la racit dupa care il servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rantaliti -Cartofi cu ceapa si boia