Drob de miel

de danakarin in Ficat, 1 Apr 2013 | 3144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Maruntaiele unui miel:
  • inima
  • ficatul
  • plamanii
  • rinchii
  • 2 felii groase de paine alba
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • o lingura de patrunjel tocat
  • 2 cepe verzi
  • o lingura de marar tocat
  • O lingura de otet
  • 2 linguri de ulei
  • 50 g de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Am spalat maruntaiele de miel si le-am fiert in 2 l de apa cu o lingura de otet. jumatate din cantitate am maruntit-o taiaind cubulete foarte mici cu un cutit ascutit. Cealalta jumatate am dat-o prin masina de tocat carne. In cele doua linguri de ulei am calit ceapa, am luat-o de pe foc. Am inmuiat painea in apa, am stors-o, am amestecat ceapa calita, ouale batute, maruntaiele taiate si cele macinate, painea si untul intr-o compozitie omogena. Am aromatizat cu sare, piper, patrunjel si marar tocat. am uns o forma cu unt, am presarat pesmet si am turnat compozitia. Am copt 40 de minute la foc potrivit. am rasturnat drobul pe o farfurie garnisita cu frunze de salata. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

02.04.2013, 08:52

laura_n 1

02.04.2013, 11:02

tare buna aceasta specialitate

danakarin 1

02.04.2013, 22:01

Ma bucur ca va place, multzumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat cu ceapa si mere