Drob

de madi_marin in Oaie, 14 Apr 2012 | 9265 vizualizari

 

Nu există Sărbătoare de Paşte fără drob. Vă ofer reţeta mea simplă şi delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • organe de miel sau ied(fără rinichi)
  • 1 kg ficat de porc
  • 8 ouă
  • 3 linguri cu făină
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 legături de usturoi verde
  • 2 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 plic condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Organele se spală  şi se pun la fiert. Se spumează de câte ori e nevoie. Când sunt gata se toacă la cuţit în cubuleţe mărunte. La fel şi verdeţurile. Se amestecă totul cu ouăle bătute, făina, condimentul, sare şi piper. Se omogenizează bine şi se pune compoziţia în forme de chec sau cozonac tapetate cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit 30-35 de minute. Se taie a doua zi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]