Dovlecel pane

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 12090 vizualizari

 

Una din mancarurile copilariei mele din timpul verii.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel de marime mijlocie
  • sare, piper, praf de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 2 linguri smantana grasa, 1 catel usturoi, 1 lingura maioneza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

- Dovlecelul se taie in doua si apoi se feliaza pe lungine. Nu se curata de coaja. Il condimentam cu sare, piper alb si praf de usturoi. Acoperim vasul cu folie si il dam la frigider pt cel putin 2 ore.

- Inainte sa il pregatim il scurgem de zeama lasata si scoatem feliile pe un servet absorbant. 

- Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim feliile de dovlecel date prin faina si ou batut . Le scoatem pe o farfurie cu servet absorbant ca sa absoarba uleiul si servim cu un sos facut din smantana , usturoi pisat si putina smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane - putin mai altfel