Dovlecel pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2013 | 3777 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

12.06.2013, 08:57

marianascarlat 1

12.06.2013, 09:06

Bunica 1

12.06.2013, 09:15

Foarte buni!Si eu i-am avut ieri la pranz

Dea_Dea 1

12.06.2013, 09:21

Multumesc dragilor

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:30

Minunat! Imi place de mor dovlecelul pane.

Bucataras Monica 1

12.06.2013, 09:33

e super bun cu o salata alaturi

Lavinia 1

12.06.2013, 09:43

bun

Dea_Dea 1

12.06.2013, 10:10

Multumesc dragilor , si noua ne place !!

Corinuta 1

12.06.2013, 10:13

tare bun! demult n-am mai facut!

sabiradu 1

12.06.2013, 10:30

Vai cat imi plac, cu un mujdei de urturoi cu rosii !!!!!!! Deliciosi .....

Alina26 1

12.06.2013, 11:07

foarte bune!!!!

Bya Ralu 1

12.06.2013, 11:09

buni

Lorra 1

12.06.2013, 11:10

like, like

Rocsi 1

12.06.2013, 11:22

Imi place mult si doar asa mananc si eu dovlecel

Dea_Dea 1

12.06.2013, 14:22

MULTUMESC DRAGILOR !!

Sim0na 1

12.06.2013, 15:08

Tare mult ii prefer! In ultimile saptamani ii fac destul de des

iry-gabriela 1

12.06.2013, 16:21

imi place dovlecelul,fie el si pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane