Eu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie!
Spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate.
Scobiti miezul cu o lingurita.
Amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce
Adaugati oul si amestecati bine compozitia
Umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital
Taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel
Adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper
Setati slow cooker-ul pe temperatura high pentru 6 ore
serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana