Dovlecei prajiti cu cartofi natur

de Ramonaky in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2010 | 7530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 1 cescuta de faina
  • 5 cartofi
  • smantana
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei prajiti cu cartofi natur:

Cartofii se curata si se spala bine.Ii taiem cubulete si se pun la fiert cu apa si putina sare.Cand sunt gata se scurg de apa,se adauga sare,smantana si marar tocat.

Dovleceii se curata de coaja,se spala si se taie felii(nu f groase).

Ouale le batem cu sare si piper.

Dam fiecare felie de dovlecel prin faina si apoi prin oul batut, si se pun la prajit in putin ulei,la foc potrivit.

Se scot pe servetel pt a se scurge surplusul de ulei.

Noi i-am servit cu tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei prajiti cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu parmezan