Aceasta reteta e preferata mamei. Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte.
Se taie dovleceii in rondele potrivit de groase.
Pentru a prepara sosul batem bine 2 oua, adaugam treptat putina faina pentru a ingrosa. Daca doriti, adaugati si putina apa. Presarati putina sare si apoi scufundati rondelele in acest sos.
Se prajesc in uleiul bine incins pana devin aurii.
Se scot intr-un vas si se lasa la curs.
Sugestie de servire:
La acest fel de mancare, eu servesc si mujdei de usturoi precum si cate un ou fiert per portie.
Timp: aprox 30 min
Portii: 2
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/07/dovlecei-prajiti.html