Dovlecei pane cu sos de usturoi

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2010 | 7978 vizualizari

COMENTARII (10)

Ubulika 1

24.06.2010, 10:33

fur 5 si oala cu usturoi..si am fugit

Adinacarla 1

24.06.2010, 10:37

multumesc Ubulika

Rocsi 1

24.06.2010, 10:44

nu am facut niciodata cu cascaval ras dar cred k sunt gustoase

Adinacarla 1

24.06.2010, 10:51

nici eu nu am mai folosit cascaval ras in compozitie dar au iesit buni doveleceii

izulika 1

24.06.2010, 12:41

nadina73 1

24.06.2010, 17:43

si mie imi plac multlas nota maxima

Adinacarla 1

24.06.2010, 17:52

multumesc nadina..te servesc imediat cu o portie de dovlecei si sos ca mai am...

nadina73 1

24.06.2010, 22:36

Laly 1

24.06.2010, 22:42

Una dintre mancarile preferate ale familiei.Las si eu 5 furculite poate mai primesc si eu o portie

Adinacarla 1

25.06.2010, 00:50

cu mare drag laly..inca mai sunt...am facut multi dovlecei.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti si picanti