Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!

de RoXx in Reteta de vedeta, 12 Mar 2016 | 5503 vizualizari

 

Inspirata de celebrul Jamie Oliver iata ca am ajuns si la reteta cu nr 100! 

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 150 gr. branza ricotta
  • 200 gr. rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!:

Dovleceii se spala, se taie fasii subtiri pe lung,se asezoneaza si se coc pe grill.

Eu i-am tinut cam 2-3 minute pe fiecare parte.

Dupa ce sunt gata toate fasiile, se pune pe fiecare la un capat o lingurita de ricotta si o rosie uscata.

Se ruleaza toate astfel si se servesc imediat alaturi de otet balsamic.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 17:42

super idee

Rocsi 1

13.03.2016, 19:41

La cat mai multe retete, Roxx!

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Foie gras