Dovleac umplut cu mozzarella si bacon la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4149 vizualizari

 

Buhuuuhuuu, sa fiu si eu in trend ;) O noua reteta cu dovleac ;) Bunăăă, bunăăă! ;) Spor și poftă bună! Până am scris rețeta TataZmeu, a devorat decorul ;) Întreb e bun, răsuns, mda, așa și așa ;) Concluzia finală o vedeți în foto ;) :))) 

 

INGREDIENTE

  • Dovleac micuț 2 bucăți,
  • Smântână 6 linguri,
  • Bacon cca. 250 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Mozzarella cca. 200 g,
  • Cașcaval cca. 100 g,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut cu mozzarella si bacon la slow cooker Crock-Pot:

Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior.

Cubulețele de bacon se rumenesc într-o tigaie, apoi se amestecă cu smântâna, mozzarella tăiată cuburi.

Se asezonează de sare și piper, apoi se umplu dovlecii, se presară cașcaval ras și se lasă la copt, în vasul de ceramic, tapetat cu foaie de pergament, al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH și se setează timpul de gătire de 3 ore.

 

Spor și poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut cu mozzarella si bacon la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L