Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Mancaruri de post, 6 Feb 2011 | 4147 vizualizari
Dupa ce am incercat morcovii pai a trebuit sa incerc si asta!Acelasi gust cu cartofii dulci prajiti.
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: dovleac, ulei, retete Mancaruri de post
Se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.
Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat.
Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.
de Bucataras 6
de mamaieelena 1
de Valclaudia 9
MotanLaOale 1
dovleacul este bun
Mitinita 1
vanilla,mie asa mi-au placut ca am taiat restul de dovleac sa mai fac o tava diseara le-a placut si la copii mult
s-a dat si motanel la dovleac
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:50
ieri la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Panacris
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!