Dorada cu salata verde

de alba_zori in Peste, 20 Iul 2012 | 5763 vizualizari

 

La cuptor, ce bunatate!O carnita alba si gustoasa,proaspata de ti se topeste in gura,cu arome de rozmarin,menta sau busuioc,usturoi foarte putin. Sper sa va placa cat mie!

 

INGREDIENTE

  • un peste:dorada
  • rozmarin
  • frunze de menta
  • un catel de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • salata verde
  • zeama de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu salata verde:

Dam drumul la cuptor la 180 grade,apoi pregatim o tavita de aluminiu cu ulei de masline,punem pestele,frunze de menta,rozmarin,un catel de usturoi,un pic de sare.

Lasam la cuptor pana cand carnita se inmoaie bine,cam 40 minute cel mai mult,apoi pregatim si salata verde,o spalam,o taiem,o condimentam cu sare,ulei de masline si zeama de lamaie.

Asezam in farfurie si asezam si dorada,o feliuta de lamaie  si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]