Desert Tort "Napoleon"

de anisoara in Torturi, 29 Mai 2010 | 74260 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

29.05.2010, 22:13

Super tort Anisoara. Dar foilea alea ma omoara...atat de multa munca la ele... Cred ca trebuie o completare in reteta, acolo la coacerea foilor.

anisoara 1

29.05.2010, 22:21

Miha de ce spui ca e multa munca la ele? Dupa ce metoda faci aluatul in foi, te-au uitat atent , la metoda ,pe care eu o descriu, este foarte rapida - RASUCIREA ALUATULUI PE UN FACALET DE LEMN, dupa aceia se taie cu cutitul, se imparte in doua , si se suprapune . Trage atentia inca odata la metoda, pe care am descris-o. Foarte, foarte multe aprecieri am avut la acest aluat, ce sa-ti spun daca singura receta are peste 100 000 de vizitari in limba rusa. Nu sunt deacord , ca e mult de lucru, la receta clasica, sunt de acord, la aceasta metoda- NU.

Bunica 1

29.05.2010, 23:20

Miha, reteta de foi este dificila la citit, dar cand te apuci sa o faci , nu ti se mai pare grea, dar trebuie sa o tii la frigider peste noapte. Iese foarte buna daca o faci cu osanza (untura de porc de pe burta) . Poti folosi foile si la alte foietaje de casa.

anisoara 1

29.05.2010, 23:26

Cred , ca trebuie sa descriu recetele mai pe scurt, si atunci o sa para mai usor de preparat. Daca ai sa faci macar odata aceasta receta , si vei simti deosebirea gustului la acest aluat fata de cel procurat din magazine, nu-ti Va lipsi nicioadata din frigider. Intradevar se poate folosi acest foietaj la diferite preparate facute in casa.

nadina73 1

29.05.2010, 23:42

super bine arata felicitari 5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 07:52

arata besteialin legatura cu foile si mie mi se pare greau...da' cumparam si noi gata facute

madi_marin 1

30.05.2010, 08:53

super arata....

Rocsi 1

30.05.2010, 10:55

mama ce as vrea si eu o bucatica

silvi0ara 1

30.05.2010, 11:12

ela 1

30.05.2010, 12:00

ca de obicei,super,Anisoara

lia maria 1

30.05.2010, 14:25

minunat5 furculite

anisoara 1

30.05.2010, 15:07

Va multumesc din suflet pentru furculite, pentru apreciere, si sper sa -l preparati cu timpul. Totodata sper ca voi aparea si eu in lista de bucatarasi.

luminita20_2006 1

06.06.2010, 10:49

bun...bun....sper sa ajung sa fac si eu o data acesta reteta

babi5 1

30.09.2013, 20:56

nico_72 1

30.09.2013, 21:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu coacaze rosii