Dacă tot am ajuns la 6 ani de bucataras, am adus ceva bun.
Se începe cu pregătirea blatului, se separa gălbenușurile de albușuri. Se mixeaza mai intai albușurile spuma, separat se mixeaza și gălbenușurile cu zahar și ulei pana se obține o compoziție spumoasa și omogena. Se adaugă amidonul și praful de copt, se amesteca bine, la final se încorporează albușurile, se da la cuptor la 180° pentru 20 minute.
Crema : se amesteca mascarponele cu iaurt, zahar vanilat și frișcă se mixeaza totul bine.
Blatul răcit se taie în doua părți, într-o forma de tort detașabilă, se pune o hârtie de cuptor, se așază o parte de blat, de jur împrejur se așază pișcoturile, se insiropeaza blatul. Se pune o parte din crema fructe deasupra și cealaltă parte de crema, se închide cu blatul ramas, se insiropeaza bine și deasupra se pune frișcă.
Se da la rece câteva ore chiar și o zi, se scoate din forma, se așază pe un platou și se ornează după plac.