Desert surpriza

de laylalala in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 3953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 1 pastaie de vanilie, taiata pe lungime
  • 1 baton de scortisoara
  • 4 lingurite gem de trandafiri
  • 4 cubulete de ciocolata alba cu cappuccino
  • sirop de ciocolata, gem, miere, pudra de cacao, scortisoara etc. , pentru servire (otional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert surpriza:

Se pune apa la fiert intr-o cratita mica.De adauga orezul impreuna cu batonul de scortisoara si pastaia de vanilie si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.
Se pune cate 1 lingurita gem de trandafiri la baza a 4 forme individuale.
Se strecoara orezul si se imparte in formele pregatite astfel : se pune cate 1-2 linguri orez in fiecare forma si se intinde pe peretii si la baza acesteia.Se pune in centru un cubulet de ciocolata si se acopera cu 1-2 linguri orez, apasand usor.
Se lasa sa stea 10-15 minute, apoi se rastoarna pe farfurie, se decoreaza dupa dorinta si se seerveste

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mere in aluat de foitaj