Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre

de oanapl in Prajituri, 27 Mai 2017 | 4526 vizualizari

COMENTARII (16)

Dulciuri cu Georgiana 1

27.05.2017, 15:34

Papanasii imi plac cu orice dulceata!

portiadelumina 1

27.05.2017, 15:59

N-am întâlnit pe nimeni până acum care să fugă de papanaşi, dar nici care să fugă după ei, ca mine, n-am văzut. Fain!

MotanLaOale 1

27.05.2017, 16:59

Valclaudia 1

27.05.2017, 17:00

o portie de papanasi deliciosi as servi cu mare placere,chiar acum! Primesc oare?

CameliaR 1

27.05.2017, 18:14

Papanasii fac parte din deserturile mele preferate, asa ca vreau portie dubla. Mai ai?

Ancutsa 1

27.05.2017, 18:43

madi_marin 1

27.05.2017, 19:16

deliciosi!

Rocsi 1

27.05.2017, 21:10

Un papanas cald si delicios ca cel din poza, as manca oricand!

Merisor 1

27.05.2017, 21:14

Yummy, trebuie să mai execut și eu niște papanași!

oanapl 1

27.05.2017, 21:33

Si mie imi plac papanasii cu orice fel de dulceata, Georgiana!

oanapl 1

27.05.2017, 21:41

Si mie imi plac la fel de mult papanasii si n-as refuza o portie! Din pacate nu i-am pregatit recent, dar cu ocazia asta mi s-a facut pofta si o sa-i pregatesc cat de curand!

dantes 1

28.05.2017, 08:24

Deliciosi!

Gherca Daniela 1

28.05.2017, 09:51

buni!

oanapl 1

28.05.2017, 14:30

Rahela Velicu 1

28.05.2017, 19:24

Arata minunat!

oanapl 1

29.05.2017, 11:13

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere