Dovleacul curata de coaja il dam prin razatoare, il calim cu zaharul si condimente dupa gust.
Branza o amestecam cu ingredientele, daca este prea uscata se mai adauga 1 lingura de smantana sau un ou.
Biscuitii ii maruntim.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam biscuitii, dovleacul racit, deasupra crema de branza.
Dam tava la cuptorul incalzit 10 min.
Intre timp pregatim blatul, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare, adaugam uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam cu o paleta cu miscari usoare de jos in sus pana ce se omogenizeaza.
Compozitia o turnam peste branza si dam tava la cuptorul incalzit la 160 grade C, cca 30 min, sa treaca testul cu scobitoarea .
Prajitura o rasturnam pe un platou si lasam sa se raceasca inainte de a o portiona.