Desert prajitura pufoasa cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 20 Iun 2016 | 34760 vizualizari

 

Este o prajitura pufoasa care merge excelent alaturi de o cana cu lapte, langa cafea sau de ce nu, cu iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 6 lg ulei
  • 150 ml lapte
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1-2 piersici din compot
  • zahar pudra vanilat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu piersici:

Piersicile se taie felii subtiri si se lasa sa se scurga.

Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul, se mixeaza, apoi se pune laptele. Se amesteca, apoi se pune coaja de lamaie, faina si praful de copt. Se omogenizeaza.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se niveleaza apoi se asaza deasupra feliile de piersici. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa timp de 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).

Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar pudra vanilat, se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si fructe proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (22)

mirela0911 1

23.06.2016, 06:13

Vă mulțumesc pentru aprecieri!

anca_rm 1

23.06.2016, 11:31

o pufosenie cu fructe merge intotdeauna , minunata prajitura

dantes 1

08.07.2016, 07:10

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu piersica