Pufosenia intruchipata, plina ochi de caise si nectarine aromate, un desert savuros, delicios!
Ouale se separa in doua boluri, albusurile se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu zaharul si vanilia, ca pentru bezea, se scoate jumatate din spuma de albus intr-un alt bol.
Galbenusurile se amesteca cu smantana, apoi cu uleiul si untul topit la final, apoi se pune totul usor la mixer peste albusurile ramase in bolul de mixat.
Faina se cerne se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga in compozitie si se mixeaza usor.
La final se adauga spuma de albus pastrata si se incorporeaza prin invaluire cu un tel.
Se unge tava cu ulei si se toarna compozitia, apoi deasupra se pun bucatile de fructe.
Prajitura se coace timp de aprox. 50 de minute la 180 de grade C.
Se taie prajitura numai atunci cand s-a racit, si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.