Un deliciu.
Eu am fost foarte incantata de rezultat.
Intotdeauna cand faci ceva dulce la repezeala cu ce gasesti prin casa iese ceva minunat.
Compozitia maro:
Compozitia de branza:
300 g visine chipsuri de ciocolata
Pentru compozitia maro am mixat ouale cu zaharul pana si-au dublat volumul. Am adaugat un praf de sare, uleiul si laptele. Am adaugat si faina amestecata cu cacaua si trei sferturi din plicul de praf de copt.
Pentru compozitia de branza am mixat putin cele doua oua cu zaharul vanilat si zaharul pudra, doar cat sa le amestec. Am adaugat apoi branza (care a fost prea putina pentru cele 2 oua si noroc ca aveam in frigider o cutie de crema de branza), amidonul si restul din plicul de praf de copt.
Intr-o tava in care am pus hartie de copt am turnat compozitia maro, apoi compozitia de branza si le-am amestecat usor pentru aspectul de marmorat.
Am distribuit si visinele fara samburi si chipsurile de ciocolata si am introdus tava in cuptorul incins pana s-a rumenit usor si s-au desprins marginile. Am facut si testul cu scobitoarea.
Compozitia maro cu gust de ciocolata s-a imbinat perfect cu compozitia de branza si visinele acrisoare.