Desert prajitura frageda cu mere

de Miha in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 298799 vizualizari

COMENTARII (39)

Irina 1

29.04.2009, 21:37

ccris_ccris 1

29.04.2009, 23:57

Arata grozav!
Pe ce program ai pus masina de paine?
200 de grame de unt ai folosit numai pentru aluat? La mere si la uns tava ai folosit unt suplimentar? Sau din cele 200 de grame ai folosit 50 la mere si apoi un pic la uns tava?!
Sa nu radeti de mine, pls!

Oana 1

30.04.2009, 01:04

Cris
Stai sa vedem ce zice Miha
Pana una-alta, ma pregatesc si eu ca Irina

Miha 1

30.04.2009, 11:16

Cris,la aluat am folosit 200 g si la umplutura 50g,asa cum am scris la ingrediente.
La framantat am folosit programul de framantare+dospire,dar cand a terminat de framantat,adica dupa 20 de minute,am oprit.

Miha 1

30.04.2009, 11:18

Oana,acum poti sa spui si tu...
Hai ma,daca ai ceva de spus sau de completat,o poti face fara nici o problema.

Miha 1

30.04.2009, 11:19

Irina,ce faci?Vii?Hai repejor ca maine dis de dimineata plecam in vacanta de 1 mai si nu ma mai gasesti acasa.

ccris_ccris 1

01.05.2009, 00:41

mersic pt. raspuns, miha.

Miha 1

01.05.2009, 00:53

Cu mare placere Cris.

Bucataras 1

01.05.2009, 01:00

Cris, cind debutezi cu o reteta?

ccris_ccris 1

03.05.2009, 13:58

draga bucataras, nu am o reteta proprie, tot dupa altii ma iau si nu stiu daca ar fi frumos sa ma dau eu autor de retete...

ccris_ccris 1

03.05.2009, 19:11

Am facut si eu prajitura, dar n-a iesit ca-n poza, insa, s-a mancat...Foile s-au incruzit, n-au crescut asa frumos...

Miha 1

03.05.2009, 19:17

Cris,imi pare rau ca nu ti-a iesit prajitura asa cum ar fi trebuit.
Ma gandesc ca poate mai trebuia lasata la cuptor,sa se coaca.Si focul trebuie sa fie mic.

ccris_ccris 1

04.05.2009, 18:19

Ori mai trebuia lasata la cuptor, ori am pus prea multa faina, am folosit cana de ceai, tu de care ai folosit?

Miha 1

04.05.2009, 21:53

Cana de cafea de la Nescafe. Are 240 ml.

ccris_ccris 1

04.05.2009, 23:48

O s-o masor si pe-a mea (cana) si parca vad ca e mai mica!

Miha 1

10.11.2009, 10:06

Ma bucur tare mult Mioara ca v-a placut prajitura. Si noi suntem fani ai placintelor si prajiturilor cu mere.

Michelle 1

11.11.2009, 20:56

Miha 1

06.12.2009, 12:34

Mara, e foarte usor de facut, cu siguranta o sa-ti iasa. Te mai asteptam pe la noi.

elena1988 1

04.03.2011, 16:59

Geanina87 1

22.01.2013, 22:54

Mi-este asa de pofta

- Andreea - 1

23.01.2013, 00:40

ce bine arata...

dida1973 1

23.01.2013, 01:06

Foaia din mijloc nu ramane cruda??

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea