M-am inspirat din reteta lui Timea /www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-rabarbar-si-zmeura-48169.html.
Am schimbat pe ici pe colo, la gramaje si la realizare.
A iesit foarte buna.
Este facuta in deplasare cu ce am avut la indemana si pozele lasa de dorit deoarece nu am "tunul" cu mine.
Tijele de rubarba se curata de stratul exterior, se spala, se taie in bucati de 2 centimetri, se pun intr-un castron si se presara cu o lingura de zahar.
Se mixeaza ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana se topeste.
Se adauga laptele, uleiul si se amesteca.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Deasupra se pun bucatile de rubarba cat mai uniform.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade 30-35 minute pana se rumeneste.
Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste.
Pofta Buna!