Mam ispirat de la Gaby (papabun)
"Bunatati pentru Craciun"
Mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.
Adaugam faina cernuta, nuca macinata, esenta si amestecam cu o lingura de jos in sus.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si am la cuptorul incazlit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Intr-un bol amestecam galbenusurile cu laptele, zaharul si punem pe baie de abur amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o smantana.
Adaugam ness-ul amestecat cu cacao si apa la temperatura camerei,Mixam pana ce se omogenizeaza.
Mixam untul spuma si il adaugam in crema de cafea rece.mixand usor pana ce se omogenizeaza.
Rasturnam blatul in alta tava tapetata cu folie sau hartie de copt,adaugam crema,nivelam si decoram cu nuca