M-am inspirat de pe blogul retete fel de fel
Foi-intr-un bol, batem ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam bulionul, uleiul, amoniacul stins in zeama de lamaie, vanilia, praful de sare.
Omogenizam, dupa care adaugam faina treptat, pana rezulta un aluat omogen si nelipicios; invelim in folie alimentara si dam la frigider 30 minute.
Impartim aluatul in 4 bucati pe care le vom intinde in 4 foi; le vom coace pe spatele tavii pana ce se rumesc putin, le intepam cu furculita din loc in loc, sa nu se umfle la copt.
Crema-intr-un ceaun, adaugam zaharul, grisul, laptele, amestecand continuu. Punem pe foc sa fiarba pana ce se ingroasa ca o budinca.
Cand este gata adaugam zeama si coaja rasa de lamaie, untul taiat cubulete, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca putin.
Capsunile le-am taiat cubulete, am adaugat 150 g zahar si am pus pe foc, amestecand ocazional pana ce scade lichidul.
In tava in care am copt foile, asezam prima foaie- crema calduta-foaie-dulceata-foaie-crema-foie. Adaugam o greutate peste prajitura si lasam peste noapte.
A-2 zi, o pudram cu zahar sau cu nuca de cocos si o taiem in forma dorita.