Desert prajitura Carpati cu foi de pandispan

de Catalina L in Prajituri, 10 Ian 2021 | 6078 vizualizari

COMENTARII (15)

mirela0911 1

10.01.2021, 19:30

Minunat arata!

Rocsi 1

10.01.2021, 19:36

Ce minunata ti-a iesit prajitura!

Gherca Daniela 1

10.01.2021, 19:45

ce frumoasa ti-a iesit!

Bunica 1

10.01.2021, 20:22

Mai rapide foile!Da bunaaaaaaa :rau,rau!

laura_n 1

10.01.2021, 20:59

Vrem și noi!

mihaelar63 1

10.01.2021, 21:05

Ce bunatate , avem noi aici

vasimur 1

10.01.2021, 21:28

MotanLaOale 1

10.01.2021, 22:13

RODIMUR 1

11.01.2021, 08:29

Îmi place ideea asta! Am mâncat odată la cineva o prăjitură Carpați cu foi tari, uscate, înecăcioase și cremă cam puțină, așa că aș prefera așa, cum propui tu aici...

Ksenya 1

11.01.2021, 08:48

buuuna

Ancutsa 1

11.01.2021, 10:09

Imi place!

RuxyRux 1

11.01.2021, 17:07

O prajitura splendida!

Catalina L 1

11.01.2021, 19:15

Da Rodica, asa am zis si eu ca e mai buna decat cea din amintirea mea comunista cu foi tari si crema de margarina

abstract01 1

11.01.2021, 19:44

buna

oanapl 1

15.01.2021, 18:19

Ce bine arată!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Patratele cu frisca