Desert pateuri cu gem de gutui

de RODIMUR in Dulciuri, 7 Mar 2019 | 2814 vizualizari

COMENTARII (18)

Valclaudia 1

07.03.2019, 06:34

tare bune langa o cafeluta!

RODIMUR 1

07.03.2019, 07:00

Așa este, Claudia... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

DianaYonela_95 1

07.03.2019, 08:00

RODIMUR 1

07.03.2019, 08:17

Mulțumesc, Ionela!

Auras12 1

07.03.2019, 09:26

Foarte bune!

RODIMUR 1

07.03.2019, 09:28

Mulțumesc frumos, Auraș!

vasimur 1

07.03.2019, 09:39

-Licurici- 1

07.03.2019, 13:04

RODIMUR 1

07.03.2019, 13:07

Mulțumesc, Laura!

Panacris 1

07.03.2019, 21:22

RODIMUR 1

07.03.2019, 21:44

Mulțumesc frumos, Cristina!

Tabita _ 1

07.03.2019, 21:49

Bune

RODIMUR 1

07.03.2019, 22:23

Mulțumesc frumos, Tabita!

mirela0911 1

08.03.2019, 08:52

Ce bune sunt cu gem de gutui!

RODIMUR 1

08.03.2019, 09:40

Da, Mirela, au fost tare bune... Păcat că s-au terminat... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Rocsi 1

09.03.2019, 21:14

Ce imi mai plac aceste pateuri! Deserturile cu foietaj sunt printre favoritele mele!

RODIMUR 1

09.03.2019, 21:56

Și mie-mi plac mult foietajele...! Mulțumesc frumos, Rocsi pentru atenție!

Adele 1

18.01.2021, 22:15

Ce idee buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespi din aluat de foietaj