Desert pasca traditionala

de Lau in Dulciuri, 3 Apr 2018 | 2685 vizualizari

COMENTARII (17)

RODIMUR 1

03.04.2018, 18:38

Arată foarte bine, chiar minunat, dar nu specifici cu ce este pasca și te rog să mai verifici puțin lista ingredientelor pentru că apare brânza ca ingredient la aluat. E o greșeală, sau așa ai făcut/vrut să scrii?

mena29 1

03.04.2018, 18:39

Bună bună!

vasimur 1

03.04.2018, 18:42

Lau 1

03.04.2018, 18:43

Rodi nu e greseala,am uitat sa scriu la modul de preparare

Constelatialeu 1

03.04.2018, 18:51

Cred ca este foarte buna cu tot ce ai pus acolo

MotanLaOale 1

03.04.2018, 19:03

buna buna

Gheorghita_T 1

03.04.2018, 19:15

Felicitari! Arata foarte bine si sunt sigura ca este si foarte gustoasa!

RODIMUR 1

03.04.2018, 19:25

Chiar aș gusta și eu pască din asta, cu brânză în aluat! Cred că are un gust foarte bun (îmi place brânza!)...

Rocsi 1

03.04.2018, 19:57

Cat de grozava ti-a iesit! Bravo Lau!

Lau 1

03.04.2018, 20:29

Mulțumesc

Ancutsa 1

03.04.2018, 22:03

Tare buna!

Xandrinne 1

04.04.2018, 06:59

Lau 1

04.04.2018, 09:11

mirela0911 1

04.04.2018, 12:52

Ce bunatate de pasca ai facut!

elucubratiiculinare 1

12.04.2018, 08:49

cea mai buna

dantes 1

12.04.2018, 16:27

Buna!

Lau 1

12.04.2018, 16:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de rom