Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

de Oana in Slow Cooker, 22 Apr 2019 | 4378 vizualizari

 

Super pufoasa si absolut delicioasa! Sa faceti si voi! Iese foarte bine si la cuptor, dar la slow cooker iese mai umeda cumva si foarte pufoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci 
  • 150 g smantana grasa 
  • 4 oua 
  • 200 g ciocolata topita 
  • 150 g zahar 
  • 100 g faina 
  • 1 lingurita praf de copt 
  • 1 praf de sare 
  • 2 lingurite vanilie 
  • 50 g fulgi de ciocolata 
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala bio
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute:

  • Mixeaza albusurile cu un praf de sare si cand incep sa se intareasca adauga zaharul si mixeaza pana obtii o bezea.
  • Amesteca intr-un alt bol branza de vaci cu smantana, galbenusurile, ciocolata topita si racita putin, vanilia si coaja de portocala.
  • Amesteca faina cu praful de copt si adaug-o in bolul cu branza.
  • Amesteca cu un tel pana se incorporeaza.
  • Adauga apoi bezeaua de albusuri si amesteca leger, de jos in sus cu o spatula.
  • La final presara fulgii de ciocolata si mai amesteca putin.
  • Pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot DuraCeramic 6l Saute.
  • Rastoarna compozitia de pasca si pune capacul.
  • Seteaza modul High pentru 2 ore si 30 de minute.
  • In timpul coacerii verifica sa nu curga aburii formati de pe capac peste prajitura. Poti sterge rapid cu niste servetele de hartie.
  • Cand programul s-a terminat scoate cu grija pasca cu tot cu hartie de copt si las-o pe un gratar sa se raceasca.
  • Decoreaza cu fulgi de ciocolata si fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu ciocolata