Desert papanasi cu branza si cocos

de Catalina L in Dulciuri, 19 Mai 2022 | 3489 vizualizari

 

O varianta fara gluten si cu putini carbohidrat (keto/low carb).
Am folosit branza facuta de casa .
https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/papanasi-cu-branza-fara-gluten-ketolow.html
 
Tărâțele de psyllium sunt facultative dar aereaza aluatul si reprezintă o sursă foarte bogată de substanțe nutritive. Au în compoziție acizi grași esențiali, cum ar fi omega3 și omega6. 

 

INGREDIENTE

  • 220 g de brânză de vaci bine scursa
  • 2 oua
  • 2 linguri bune de faina de cocos
  • 1 lingura de tarate psyllium (facultativ)
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • 2 linguri de indulcitor erythritol
  • 2 linguri de nuca de cocos rasa
  • vanilie
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • grnitura: indulcitor, fructe de padure, smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi cu branza si cocos:

Amestecati branza cu indulcitorul, adaugati treptat ouale, vanilia, psyllium si  faina de cocos.
Cu mana luati din aluat si formati o chiftea. Terminati astfel aluatul. Dati-le prin nuca de ccocos rasa. Intr-o tigaie topiti ulei de cocos si prajiti papanasii pe ambele parti - 3 ou 4 minute pe fiecare parte.
Scoateti-i pe hartie absorbanta. Pudrati cu indulcitor pudra si serviti dupa dorinta: iaurt, smantana, dulceata, fructe de padure etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi cu branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu portocale si migdale