Desert pandispan cu visine

de Razvan Constantinescu in Prajituri, 11 Mar 2017 | 10765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 16 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 16 linguri ulei
  • 16 linguri lapte
  • 400 g faina
  • un plic de praf de copt (10 g)
  • 500 g visine conservate, fara samburi
  • Dimensiune tava: 27/37 cm
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu visine:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se mixeaza ouale cu sarea, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, laptele, faina si praful de copt si se omogenizeaza totul.

Se scurg visinele bine de zeama si se adauga circa trei sferturi din cantitatea lor in aluat. Se incorporeaza usor cu ajutorul unei linguri.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se toarna aluatul, dupa care se presara, din loc in loc, restul de visine. Se introduce tava la cuptor, pana cand pandispanul se rumeneste frumos.

Dupa ce se raceste, se poate pudra cu zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecler cu doua creme