M-am inspirat de la Criss pentru aceasta reteta
Laptele, zaharul (din care oprim 3 linguri zahar), uleiul, cacaua, zaharul vanilat se amesteca intr-un vas ,dupa care punem pe foc, pana ce da un clocot.
Lasam sa se raceasca, dupa care vom opri o cana din acest sirop, restul il amestecam cu galbenusurile, nuca macinata, praful de copt amestecat cu faina.
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o spuma lucioasa.
Incorporam in amestecul de galbenusuri si turnam in tava tapetata cu hartie de copt.
Deasupra adaugam ciresele fara samburi (eu am avut din compot pe care le-am scurs bine si le-am scos samburii).
Dam tava la cuptorul incalzit. Cand este aproape gata, adaugam sosul de ciocolata in care am adaugat esenta de rom oprit si, cu dosul unei linguri, intindem pe toata suprafata, dam tava din nou la cuptor, pana trece testul cu scobitoarea.