Desert la pahar

de adry88 in Dulciuri, 2 Feb 2015 | 3597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 50 g ciocolata
  • 200 ml cafea
  • 6 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 200 ml frisca
  • Crema 2
  • 200 ml frisca
  • 200 g mascarpone
  • 2 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Laptele si cafeaua punem la fiert cu zaharul, cand incepe sa fiarba adaugam ouale batute, faina, amestecam continuu pana se ingroasa ca o budinca.

Luam de pe foc si adaugam ciocolata pana se omogenizeaza.

Lasam sa se raceasca dupa care amestecam cu frisca mixata inainte.

Intre timp mixam mascarponele cu zaharul si adaugam cate o lingura peste frisca mixata inainte.

In pahare adaugam cremele alternand.

Dam la frigider inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Jeleu de piersici si crema la pahar