Desert inghetata de mango cu toping de capsuni

de dantes in Dulciuri, 31 Mai 2019 | 1654 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 400 g mango
  • 300 g iaurt grecesc
  • 50 g zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • Pentru toping:
  • 400 g capsuni
  • 50 g zahar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de mango cu toping de capsuni:

Mango il curatam si il taiem in bucati mici pe care le amestecam cu zahar si zeama de lamaie si il lasam aproximativ 15 minute la macerat amestecand din cand in cand. Aceasta compozitie o punem intr-un blender si o amestecam pana obtinem un piure, apoi adaugam iaurtul si amestecam pana se omogenizeaza bine.Transferati compozitia in caserole sau in forme pentru inghetata si o lasam la congelator cel putin 8 ore.

Pentru toping am curatat si pasat capsunile dupa care impreuna cu zaharul le fierbeti pe foc mic, amestecand incontinu pana se dizolva tot zaharul si le lasati la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de mango cu toping de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)